Veelgestelde vragen


Wie of wat is Björn agency?

Björn agency verzorgt het contact tussen kledingmerken en lokale winkels en warenhuizen op landelijk niveau. We verzorgen de verkoop aan winkels, organiseren lokaal de klantenservice en voeren per land het marketingbeleid van het kledingmerk uit. Leer meer over Björn agency en onze diensten op de pagina over ons.

Waar vind ik winkels in Nederland en België die Maxomorra verkopen?

Op de website van Maxomorra vind je de zogeheten storefinders waar per land de verkooppartners van Maxomorra kunt vinden. Op de pagina Range staan alle losse items van het huidige seizoen, per product kun je vinden in welke winkels deze te verkrijgen is.

Vragen voor retailers


Welke merken biedt Björn Agency aan?

Wij bieden op dit moment de merken Maxomorra en Little Green Radicals aan. We zullen binnenkort uitbreiden met een aantal nieuwe duurzame merken.

Waar kan ik aankomenden collecties bekijken?

Wij bieden een 5-tal mogelijkheden om de nieuwe collecties te kunnen bekijken. Deze mogelijkheden variëren van beurzen tot showrooms, en van pop-up showrooms tot de BjörnBox©. Een overzicht van de opties vind je op de pagina collecties bekijken.

Hoe werkt de BjörnBox?

De BjörnBox is een mini-showroom in een doos, welke wij op aanvraag versturen naar een adres naar keuze. Zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je de samples van aankomende collecties zal bekijken. Op de BjörnBox pagina lees je alles wat je moet weten en kun je ook de BjörnBox aanvragen.

Moet ik me aanmelden bij Björn Agency of bij de merken? 

Wanneer je onze merken wilt verkopen kun je een aanvraag doen. Wij kunnen dan, als verlengstuk van de merken, de aanvraag beoordelen. We kijken dan onder meer naar het type winkel (web/steen), de geografische ligging en de opzet van de winkel.

Wat zijn de voordelen van Björn Agency?

Als verdeler van één van onze merken maak je aanspraak op de service van Björn Agency. Zo kun je rekenen op een snelle afhandeling van vragen (binnen 24 uur) en bieden we aangesloten winkels een platform via onze social media. Een overzicht van onze services.

Waar vind ik de specifieke informatie over Maxomorra?

Op de merkpagina Maxomorra vindt je een specifieke veelgestelde vragen rubriek voor Maxomorra.

Heb je een vraag die we hier niet hebben kunnen beantwoorden?  Stuur ons dan een berichtje


 

Naam: (*)

E-mailadres: (*)

Wat is je vraag? (*)