JOOR: the leading online global fashion marketplace


In de voetsporen van AirBNB en Uber verandert JOOR met een innovatief technisch concept de modewereld. Door slimme technologie wordt het voor winkels en inkopers veel gemakkelijker om in te kopen. JOOR is een online verkoopplatform waar je met één overzichtelijk en intuïtief systeem je kleding van verschillende merken kunt bestellen. Dat bespaart veel tijd en geld, en levert waardevolle data op voor zowel winkels als kledingmerken.

Screenshot 2016-03-15 at 16.45.56

JOOR voor kledingmerken

Waarom vinden wij Joor zo goed? Als fashion agency zien wij al jaren dat de huidige ordersystemen niet voldoen. Ze zijn te simplistisch, eenzijdig en zorgen voor veel frustratie en tijdverlies bij de retailers. Joor zorgt ervoor dat kleding inkopen weer leuk wordt voor retailers. De belangrijkste pijnpunten van huidige ordersystemen zijn door Joor aangepakt zodat je verkoopteam méér tijd heeft om op pure verkoop te richten.

Kledingmerken die het platform gebruiken hebben een compleet en realtime inzicht in de verkopen. Joor is naast een orderplatform ook een salestool. De business intelligence van Joor geeft het verkoopteam een gros aan informatie zodat zij klanten actief kunnen benaderen met aanbieding die zijn gebaseerd op statistieken i.p.v. puur gevoel.

 

JOOR Access voor winkels

De meest gehoorde klacht die wij horen van winkels en inkopers luidt als volgt: waarom is het inkoopproces bij kledingmerken zo ingewikkeld en tijdrovend?” Het inkoopproces kost vaak veel tijd en gaat gepaard met vele e-mailtjes en telefoontjes om alle benodigde informatie te achterhalen.

JOOR lost dit probleem in één keer op. Zij levert daarnaast gedetailleerde overzichten van huidige en eerdere bestellingen, inclusief de real-time status van de bestelling. Inkopen wordt een fluitje van een cent en gebrek aan overzicht behoort tot het verleden.

Het platform maakt het mogelijk om intuïtief te winkelen ongeacht merk en creëert een overzicht van prijzen, voorraden en alle verschillende items door geavanceerde zoekmethodes – koop zo de juiste stijlen op het juiste moment voor de juiste prijs.