Innovatie


Zoals Bill Gates het al zei: “Innovation is moving at a scarily fast pace”. Met reuzenstappen vooruit. Björn Agency heeft een aantal belangrijke innovaties gecombineerd om snelle vooruitgang voor internationale modemerken mogelijk te maken. De twee meest vooraanstaande innovaties voor 2016: het technisch hoogstaande B2B-platform van JOOR én agency services tot in maximaal 36 landen tegelijk.

JOOR (1)

photo2

photo2

photo2

JOOR

Björn Agency werkt met het verkoopplatvorm van JOOR, de grootste speler van online verkoop platforms wereldwijd. Dit is wat zij zelf zeggen over hun product: “We’ve put the entire wholesale buying process online to enable brands and retailers to drive incremental revenue, cut costs, improve their customer experience and analyze performance through data analytics”.

 

Screenshot 2016-03-15 at 16.45.56

SMS service - Hello world!

De smartphone is een belangrijk communicatiemiddel, vandaar dat we een berichtenservice inzetten waarmee we een grote groep winkeliers in één keer kunnen bereiken. We doen dit in verschillende landen tegelijk, bijvoorbeeld bij de opening van een nieuw seizoen of bij een naderende deadline voor bestellingen.

BjörnBox©

Nieuwe collecties bekijken kan veel tijd kosten. Daarom hebben wij de BjörnBox© bedacht. Dit is een box met samples van de nieuwste collecties die bij winkels wordt bezorgd en ook weer wordt opgehaald. Inkopers en winkeliers hebben dan een aantal dagen de tijd om de nieuwste collecties op hun gemak te bekijken. We bieden deze service gedurende het gehele jaar aan voor álle merken die we vertegenwoordigen. In elk land waar Björn actief is kan de BjörnBox© worden aangevraagd.

Global Social Media

Social Media is een belangrijke peiler van elke marketing strategie. Wij vertalen voor merken de marketing strategie naar lokale Facebook pagina’s zodat de boodschap in de juiste taal en met de juiste toon wordt gecommuniceerd. We verzekeren frequente updates zodat fans en geïnteresseerden constant van relevante content worden voorzien.