Snoozebaby


Snoozebaby is een ambitieus merk dat al een decennium lang niet meer weg te denken is uit de Nederlandse baby- en peutermarkt. Ultrazachte, functionele en speelse baby textielaccessoires, gebaseerd op het slimme label concept, raken universeel de juiste snaar.

Veelgestelde vragen


Ik wil Snoozebaby verkopen, hoe kan ik dit aanvragen?

Meldt je aan via het het registratieformulier om Snoozebaby te kunnen gaan verkopen. Met deze informatie wordt het voor Snoozebaby inzichtelijk waar je je winkel wilt openen, en wat voor type winkel het betreft (stenen/webwinkel/combinatie). Dat is belangrijk zodat de dealers die worden toegelaten een goede kans hebben op succes.

Wat zijn de bestelvoorwaarden? Wanneer worden de collecties geleverd?

Snoozebaby levert alles uit voorraad! Dat betekent dat je altijd kunt bijbestellen en niet hoeft in te plannen hoeveel je over een half jaar wilt ontvangen. Wel zo makkelijk 🙂  In het overzicht met alle order- en lever data vindt je de precieze data en voorwaarden.

Waar komt Snoozebaby vandaan?

Snoozebaby is in 2005 opgericht door Marleen Rameckers. De warehouse en het kantoor bevind zich in het Amsterdamse havengebied. Zij hebben Snoozebaby Nederland op de kaart gezet en vele consumentenprijzen gewonnen, en zijn in 2016 genomineerd voor de innovation award voor de Kiss & Carry babydrager! Lees meer over Snoozebaby

Hoe duurzaam is de kleding van Snoozebaby?

Snoozebaby’s productie partner in Turkije is BSCI, ISO14001:2015 en OEKO-Tex (STeP level 3) . Snoozebaby’s productie partner in China sourced uit de de database van Made-By. Alle producten zijn getest volgens de Eu regulations.  

Waar kan ik de laatste collectie bezichtingen?

Snoozebaby werkt niet met seizoenen en kan alle producten direct uit voorraad leveren. Alle producten van Snoozebaby zijn te zien in onze showroom in Amsterdam, maar ook tijdens de showroomtour  met pop-up showrooms in Amsterdam en Gent. We bieden we ook de mogelijkheid om deBjörnBox© te bestellen, een mobiele showroom die kan worden aangevraagd. Alle mogelijkheden vind je op de pagina Collecties bekijken.

Duurzaamheid Snoozebaby


Snoozebaby’s productie partner in Turkije is BSCI, ISO14001:2015 en OEKO-Tex (STeP level 3) en GOTS gecertificeerd. Snoozebaby’s productie partner in China sourced uit de de database van Made-By. Alle producten zijn getest volgens de Eu regulations.