Liv + Lou


Liv + Lou is een gloednieuw kids label, bedacht om alle kindjes te kunnen verwennen tegen betaalbare prijzen. Liv + Lou staat voor comfortabel en hip. De kledij is beschikbaar in 5 maten; je herkent het merk aan de stoere, kleurrijke, vaak speelse prints en unieke opdrukken.

Om een dealer aanvraag voor België te doen kun je contact opnemen via info@lilybalou.be, of bellen met +32 (0)3 233 59 39. Voor Nederland: vul het aanmeldformulier in, de eerste order vereist geen minimum orderbedrag!

Collecties


Veelgestelde vragen


Hoe kan ik Liv + Lou inkopen?

Leuk dat je Liv + Lou overweegt! De behandeling van een aanvraag duurt maximaal 2 weken, vul het  registratieformulier  in zodat we een goede inschatting kunnen maken van het type winkel (stenen/webwinkel/combinatie). Dat is belangrijk zodat de dealers die worden toegelaten een goede kans hebben op succes.

Wat zijn de bestelvoorwaarden?

Liv + Lou produceert 2 collecties per jaar (lente/zomer en herfst/winter) en levert deze in januari en juli.  In het  overzicht met alle order- en lever data vindt je de precieze data en voorwaarden.

Waar komt Liv + Lou vandaan?

Liv + Lou is een Belgisch kinderkleding merk, ontstaan in 2015 als het brutale en goedkope zusje van het al meer bekende Lily-balou uit Antwerpen en opgericht door Anne. Zij gaat bij het ontwerpen van haar collecties uit van het kind; de kleding moet lekker zitten, soepel, zacht en comfortabel zijn.  

Waar kun je Liv + Lou kopen?

Op de website van Liv + Lou vind je een store finder van de landen en winkels waar Liv + Lou wordt verkocht.

Aankomende collecties inkopen, waar kan dat?

Elk half jaar komen de nieuwe collecties van Liv + Lou uit. Rond januari de voorjaars- en de zomercollectie en in augustus de herfst- en wintercollectie. Deze zijn te zien in onze showroom in Amsterdam, maar ook tijdens de showroomtour  met pop-up showrooms in Amsterdam, Gent, en Londen. Björn agency is agent in Nederland, Belgische winkels kunnen terecht via het hoofdkantoor van Lily-Balou: sales@lilybalou.be (Vanessa Malfet). We bieden we ook de mogelijkheid om deBjörnBox© te bestellen, een mobiele showroom die kan worden aangevraagd. Alle mogelijkheden vind je op de pagina Collecties bekijken.