Lily Balou


Lily Balou is een charmant Belgisch merk,  de ontwerpen zijn veelal combinaties van frisse ontwerpen en retro designs. Na de lancering van de eenvoudige en stijlvolle  basic collectie enige jaren geleden brengt Lily Balou nu twee collecties per jaar. In België is Lily Balou een gerenommeerd merk, tijd dus om het merk ook in Nederland te introduceren! Om een dealer aanvraag voor België te doen kun je contact opnemen via info@lilybalou.be, of bellen met +32 (0)3 233 59 39. Voor Nederland: vul het aanmeldformulier in, de eerste order vereist geen minimum orderbedrag!

Veelgestelde vragen


Hoe kan ik het Lily-Balou dealerschap aanvragen?

Leuk dat je de Lily-Balou collectie wilt gaan verkopen! We vragen je om je aan te melden zodat we je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Aan de hand van het registratieformulier wordt het voor Lily-Balou inzichtelijk waar je je winkel wilt openen, en wat voor type winkel het betreft (stenen/webwinkel/combinatie). Dat is belangrijk zodat de dealers die worden toegelaten een goede kans hebben op succes.

Wat zijn de bestelvoorwaarden? Wanneer worden de collecties geleverd?

Lily-Balou produceert 2 collecties per jaar (lente/zomer en herfst/winter) en levert deze in januari en juli.  In het  overzicht met alle order- en lever data vindt je de precieze data en voorwaarden.

Hoe duurzaam is de kleding van Lily-Balou?

Lily-Balou werkt voor de meeste van haar producten met het G.O.T.S. certificaat. Daarnaast is Lily-Balou ook Oeko-Tex gecertificeerd. Deze strenge certificaten garanderen dat de gebruikte katoen en overige grondstoffen duurzaam zijn verbouwd (zonder schadelijke pesticiden e.d.). Daarnaast worden er aan houders van het G.O.T.S. certificaat strengen eisen gesteld aan de arbeidsomstandigheden en checkt zij deze ter plaatste in de fabriek. Je kunt de database van G.O.T.S. zelf raadplegen.

Waar komt Lily-Balou vandaan?

Lily-Balou is een Belgisch kinderkleding merk ontstaan in 2008 in Antwerpen en opgericht door Anne. Zij gaat bij het ontwerpen van haar collecties uit van het kind; de kleding moet lekker zitten, soepel, zacht en comfortabel zijn. Kenmerkend voor Lily-Balou; Sterke kleuren, lekkere stoffen, retro designs...kleren waar hippe moeders als een blok voor vallen. De items zijn onderling eindeloos te combineren. Denk aan classics  als het broekpak, de overgooier of de zipsuit in combinatie met comfortabele t-shirts, rompers en maillots (eventueel) met een leuke print. Vrolijke kleuren in rib, katoen of velours zorgen in combinatie met retro-details voor een speels effect. Buiten ravotten of thuis cocoonen: Lily-Balou maakt relaxte kleding voor relaxte kinderen.

Waar vind je de winkels die Lily-Balou verkopen?

Op de website van Lily-Balou vind je een store finder van de landen en winkels waar Maxomorra wordt verkocht.

Waar kan ik de laatste collectie bezichtingen?

Elk half jaar komen de nieuwe collecties van Maxomorra uit. Rond januari de voorjaars- en de zomercollectie en in augustus de herfst- en wintercollectie. Deze zijn te zien in onze showroom in Amsterdam, maar ook tijdens de showroomtour  met pop-up showrooms in Amsterdam, Gent, Bristol en Manchester. Björn agency is agent in Nederland, Belgische winkels kunnen terecht via het hoofdkantoor van Lily-Balou: sales@lilybalou.be (Vanessa Malfet). We bieden we ook de mogelijkheid om deBjörnBox© te bestellen, een mobiele showroom die kan worden aangevraagd. Alle mogelijkheden vind je op de pagina Collecties bekijken.

Lily Balou & sustainability


Lily Balou is GOTS én OEKOTEX gecertificeerd, dat wil zeggen dat ze voldoen aan de strengste eisen op het gebied van natuur en milieu. De fabrieken waar Lily Balou’s kleding wordt geproduceerd worden gecontrolleerd door een onafhankelijke partij om de goede bedoelingen te waarborgen.

oekotex

gotslogo