Onze merken


Björn agency verkoopt voor het seizoen Spring 2017 de volgende vier merken: Maxomorra uit Zweden, Snoozebaby uit Amsterdam en Lily Balou en Liv+ Lou – afkomstig uit Belgie. Meld je hieronder aan als retailer, of ontdek meer over deze mooie merken.

 

logo transparant

 

 

Het Zweedse modelabel Maxomorra is opgericht in 2008. In de wereld van Maxomorra staat het spelende kind centraal, de kleding is functioneel en comfortabel, en staat bekend om levendige en kleurrijke prints. Maxomorra’s kleding is duurzaam en trots drager van het GOTS certificaat. Lees en zie meer van Maxomorra.

LilyBalou logo-rounded

.

Lily Balou is een charmant Belgisch merk,  de ontwerpen zijn veelal combinaties van frisse ontwerpen en retro designs. Na de lancering van de eenvoudige en stijlvolle  basic collectie enige jaren geleden brengt Lily Balou nu twee collecties per jaar. Lees meer over Lily-Balou

snoozelogo

                                                                                           .
Snoozebaby is een ambitieus merk dat al een decennium lang niet meer weg te denken is uit de Nederlandse baby- en peutermarkt. Ultrazachte, functionele en speelse baby textielaccessoires, gebaseerd op het slimme label concept, raken universeel de juiste snaar.

                                                                                           .
Liv + Lou is een gloednieuw kids label, bedacht om alle kindjes te kunnen verwennen tegen betaalbare prijzen. Liv + Lou staat voor comfortabel en hip. De kledij is beschikbaar in 5 maten; je herkent het merk aan de stoere, kleurrijke, vaak speelse prints en unieke opdrukken.