De BjörnBox©


Nieuwe collecties bekijken kan veel tijd kosten.  Daarom hebben wij de BjörnBox© bedacht. Dit is een box met samples van de nieuwste collecties die bij jou of bij een afhaalpunt in de buurt wordt bezorgd. Alle merken die Björn Agency voert kan je aanvragen.

Hoe werkt het?

Na de aanvraag wordt de BjörnBox© bij je bezorgd op de afgesproken datum. Je hebt dan minimaal een dag om de samples op je gemak te bekijken. Als je wilt, plannen we een telefoon- of Skype gesprek om je vragen te beantwoorden. Als je vervolgens weer op de hoogte bent kan je de box klaarzetten voor de postbode (Nederland) of breng je de box weg naar een afhaalpunt in de buurt (België).

Maxomorra winkel - De kleine paddestoel

Ik vind de BjörnBox een schitterend initiatief.

Maxomorra winkel - Retrokleertjes

Ben heel blij met de BjörnBox, kijk er alweer naar uit!

stap voor stap uitleg

Als je de BjörnBox© hebt ontvangen doorloop je 5 stappen. Mocht je ergens niet uitkomen, bel ons dan gerust of stuur ons een bericht.

1. Open de BjörnBox©

Open de BjörnBox©, verwijder de sluiting en open de box. Kijk goed hoe de sluiting is bevestigd zodat je weet hoe er een nieuwe op moet.

2. Pak een welkomstenvelop

Pak een welkomstenvelop. Deze vind je in de BjörnBox©, je kan deze envelop eruit halen en houden. In de envelop vind je een welkomstbrief en informatie over de merken. Bovendien zit er een goodiebag in de mobiele showroom.

3. Bekijk op je gemak de samples

Bekijk op je gemak de samples van de verschillende merken. In de doos vind je verder de meest recente brochures van de merken. Bekijk op je gemak de samples. Je hebt minimaal een dag om de samples te bekijken totdat het pakket weer wordt opgehaald. Heb je vragen over de samples, schrijf ze op voor het gesprek of stuur een mailtje.

4. Skype- of telefoongesprek

Graag beantwoorden we tijdens een Skype- of telefoongesprek je vragen Als je wilt skypen moet je ons echter nog wel even toevoegen als contactpersoon. Onze Skypenaam is:  Björn AgencySkype gratis downloaden doe je hier en het is handig als je een webcam hebt.

5. Stop de samples weer terug, verzending

Stop de samples weer netjes terug in de BjörnBox© Vouw de samples op en stop ze in de box, zodat het voor de volgende weer overzichtelijk ingepakt is. Maak de box dicht met 2 tie-wraps die in de box zitten. De BjörnBox© is weer klaar voor vertrek. De postbode komt het pakket binnen twee dagen ophalen. Je krijgt van tevoren een e-mail wanneer je de postbode kunt verwachten. Je moet wel de hele dag (van 8.00-18.00 uur) aanwezig zijn om het pakket af te geven. Wil je liever niet de wachten op de postbode? Je kunt de box ook zelf doorsturen naar een volgend adres. Wij vergoeden dan uiteraard de verzendkosten en verstrekken je het adres waar de box heen moet.