Collectie bekijken


Als winkel wil je om goede en intuïtieve keuzes te maken graag de collecties met eigen ogen zien, het liefst de stoffen met eigen handen voelen. Omdat we begrijpen dat tijd een schaars goed is bieden we een drietal mogelijkheden aan om nieuwe collecties te bekijken. Kies de oplossing die het best past bij jou! Laat bv. de BjörnBox met een dwarsdoorsnede van de nieuwste collecties bij je thuis of in de winkel bezorgen. Of bezoek de showroom events waar je naast onze merken ook vele andere duurzame en hippe merken kunt bewonderen! Uiteraard ben je ook het hele jaar welkom in onze vaste showroom in Amsterdam.

BjörnBox ©

Wil je nieuwe collecties liever in je eigen winkel of thuis bekijken? Bestel dan de BjörnBox© en ontvang samples van nieuwe collecties op een plek naar keuze: thuis of in de winkel. Wij bieden de BjörnBox het hele jaar aan, vraag de BjörnBox© aan op een moment dat het jóu uitkomt. Lees meer over de BjörnBox.

Showroomtour

Björn lanceert in 2016 een showroomtour met events in Amsterdam, Gent, Bristol en Manchester. Niet alleen vind je op deze events de merken van Björn, ook tref je een mooie mix van populaire en duurzame merken aan. Een mini-beurs op mooie locaties waar je getrakteerd wordt op gratis lunch en er zelfs aan vermaak voor de kinderen is gedacht. Lees meer over de showroomtour.

Waar kun je ons vinden aankomend seizoen? Check de showroomkalenderUiteraard ben je ook welkom in onze permanente showroom in hartje Amsterdam om de lopende collecties te bekijken. 

Showroom Amsterdam

In hartje Amsterdam vind je de showroom van Björn agency waar het gehele seizoen de laatste collecties van onze merken te zien zijn. In deze oase van rust kun je op gemak de nieuwste ontwerpen bekijken en voelen en delen we de belangrijkste nieuwtjes. Maak hiervoor een afspraak via dit contactformulier.

1