Björn Showroomtour o.a. in Amsterdam en Gent met 19 (veelal) duurzame kinderlabels!

May 19, 2016 | 0 Comments | Uncategorized

Björn Agency organiseert twee nieuwe events in Amsterdam en Gent met 15 duurzame kinderlabels tijdens de Björn Showroomtour. Het concept van de showroomtour is simpel: bekijk de nieuwste collecties van een selecte groep kinderlabels op mooie inspirerende locaties. De toegang is uiteraard gratis, er is kinderopvang georganiseerd én alle bezoekers worden op eten en drinken getrakteerd.

We misten op de huidige beurzen de intieme sfeer van een showroom en hadden behoefte aan een meer inspirerende locatie. Tegelijkertijd wilden we wel een mooie groep merken kunnen aanbieden zodat een bezoek aan het event een goede besteding van de tijd is voor inkopers en winkel eigenaars “, aldus Martine Passchier, één van de organisatoren van de Björn Showroomtour.

De deelnemende merken zijn geen onbekenden. De merkenmix dekt prominente Scandinavische merken als Maxomorra en Danefae, Britse merken als Lilly & Sid en Belgische toppers in de vorm van Lily-Balou. De complete line-up bestaat uit: Maxomorra, Lilly & Sid, Lily-Balou, Little Green Radicals, Picalilly, Pigeon, Duns, Alba Baby, Danefae, Fred’s World, Musli, Jetpaq, Ettel Bettel, Smeerlab en Lion of Leisure, Villervalla, Geggamoja en Bryony from England.

Bezoekers die collecties van de bovenstaande merken willen bezichtigen zijn van harte welkom in Amsterdam op 17 juli en op 18 juli in Gent. Registreer je als bezoeker, dan ontvang je van ons een bevestiging.

Bekijk hieronder de teaser van de Björn Showroomtour in Bristol voor een sfeerimpressie!

 

Comments are closed.