De Björn way


Het modelandschap verandert snel. De traditionele diensten van agentschappen en distributeurs voldoen niet meer. Het is niet meer genoeg om slechts sales services aan te bieden. Björn agency faciliteert naast de sales service óók lokale klantenservice en marketing services. En niet in slechts één land maar in meerdere tegelijk. Een full-service partner voor de prijs van een traditionele agent!

in 3 stappen naar snelle internationale groei


1. Meerdere landen tegelijk


Breid je afzetgebied uit naar meerdere landen in één stap. Met Björn agency als service partner heb je gegarandeerd dezelfde service en groeimogelijkheden in de landen waar wij actief zijn.  Het gemak van één contact en één contract voor meerdere landen tegelijk.

2. Full service partner


full service: Een sales team alleen is niet toereikend om groei te faciliteren. Je hebt ook een customer service center, een lokale marketing uitvoerder en onderzoekspartner nodig voor duurzame groei. Björn agency bied al deze services voor dezelfde prijs als het gangbare agency tarief!

toolkit full service (3)

3. Opschalen door Innovatie


innovatie: om de groei in de juiste banen te leiden gebruiken we een moderne B2B sales platforms. Retailers kunnen zo gemakkelijker hun bestellingen plaatsen en Björn agency kan veel betere klantenservice verlenen. Win-win!

Innovatie

1Making sustainable brands a standard in society

2